escriu-me
My Photo

diumenge, 20 d’abril del 2008

Diumenge, 20 d'abril del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret










L'Agenda:
LLORET DE MAR
12.00. Sala d'actes de l'Ajuntament. Presentació de la novel·la El elemento genuino, d'Albert Torras Sánchez. L'acte comptarà amb interpretació en Llengua de Signes.
12.00. Jardins de Santa Clotilde. Concert de jazz a càrrec de Guillermo Klein Septet.
BLANES
11.30. Passeig del Mar. Lliurament de premis del XXI Concurs de murals al carrer, i espectacle infantil.
18.00. Teatre de Blanes. Dins el cicle Mosaic, concert familiar a càrrec de Pippi Langstrumpf Lazzigags Produccions. 19.00. Centre Catòlic. Concert líric Taller d'òpera Amadeus. Commemoració dels 150 anys del naixement de Puccini. Escenes i àries del compositor, amb la col·laboració de Susanna del Saz.
VIDRERES
18.00. Casal del jubilat i pensionista. Ball a càrrec de Molina i Mercedes.









Ahir us posava aquesta notícia, foto inclosa i per gnoms de l'informàtica va sortir sense el comentari que li feia.
Avui l'autor d'aquest article el fa i en el mateix sentit del meu, així que us l'estalvi-ho el meu: "Si a nadie le tranquiliza que le disparen simuladamente (si lo hacen en serio ya no lo cuentas), mucho menos a los periodistas rusos quienes saben bien cómo, en los últimos diez años, han sido asesinados más de 200 periodistas"


Tinc entès que aquí a Lloret funcionen força be...






Ja feia temps que el meu amic pagès reclamava que li apugessin el blat i li abaixessin el pa...
Lo primer ho ha aconseguit...


No poso l'article pel tema en concret, que considero una veritat a mitges del sr. Villatoro doncs el sr. Montilla li va dir que a llarg termini la solució que ells proposen passa per les des-saladores i no pel Roine; poso l'article per l'il.lustració que l'acompanya doncs ve que ni pintada amb l'anècdota que ja us he explicar de vegades de la pagesa de Tordera a qui vam anar a comprar fruiters i al anar a pagar-los li vam preguntar si no eren pas transgènics i ella va dir "tran-què??", però al veure parillar la venda, sense quasi respirar va dir: "no!!!..., dolços com la mel..."