escriu-me
My Photo

divendres, 11 d’abril del 2008

Divendres, 11 d'abril del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Recordeu...!!! Avui divendres, CineClub Adler amb una pel.lícula súper-divertida.

"EL JEFE DE TODO ESTO”, una pel·lícula de Lars von Trier. Direktøren for det hele (Dinamarca, 2006) 99 min, projecció en V.O.S.E.D

Dia i hora: Divendres, 11 d’abril, 21:30h
Lloc: Sala Palas Atenea, Carrer de Constantí Ribalaigua, 7.
4.5 € (no socis))

Un empresari danès es vol vendre el negoci. L'únic problema és que quan va fundar l'empresa, es va inventar un president fictici darrere del qual podia protegir-se cada vegada que era necessari prendre decisions incòmodes. Quan arriba d’Islàndia el comprador potencial i insisteix a parlar directament amb el president, no li queda més remei que contractar a un actor en atur que es faci passar per ell.


També per avui divendres, el col.lectiu "Temps de re-voltes" i sota el lema "Posem en marxa el decreixement", en el Puntet de av. Vidreres:
**Tallers: el decreixement a nivell municipal i Economia contra-hegemònica (tot seguit sopar POPULAR amenitzat per Sa Caleta Sound Sistema.- S'agraeix confirmeu l'assistència per organitzar-ho.- telfs. 646287527 i 619968721)


Ja pel diumenge:
II pujada a Montbarbat.




Sempre s'escolta la mateixa amenaça, el problema és que com en el compte del pastor i el llop algun dia serà veritat i no ens ho creurem fins que al obrir la nevera veurem que no hi ha llum...


El cambrer en plena clase de la foto hom diria que és en Badó ( ben català de Sant Miquel de Campmajor) i no, és un cambrer de l'Uruguai que ja porta temps entre nosaltres. La semblança entre els dos es tan gran que segur que algun parent d'en Badó va fer campanya a ultramar...







Tot torna...!!! i mai s'hauria d'haver abandonat, però el gas-oil a tres peles ...
Els pescadors hauran de fer un curs accelerat de vela...


Ara que podrem sortir a pescar en vela, ara no hi ha peix... ens l'hem carregat entre tots: els pescadors per una sobre pesca i per pescar talles petites i nosaltres, els clients, per comprar-lo...


A Lloret el nostre alcalde/diputat, Sr. Crespo, ja n'ha presentat un en relació a l'aigua de mar per les piscines, ara en podríem presentar un altra i seria la creació d'un cos de voluntaris per "mangar" els taps de les banyeres dels hotels...



Article sobre gastronomia, però també sobre llengua: "L'altre dia, a Catalunya Ràdio, un d'aquest famosos radiopredicadors cuiners ens parlava de la "mantega de porc"; a Catalunya no hem confós mai -com se sol fer a Espanya- la mantega amb el llard."










L'Agenda:
LLORET DE MAR
18.30 a 21.30. Puntet. Temps de re-voltes. Tallers El decreixement a nivell municipal i Economia contrahegemònica. Tot seguit, sopar popular amenitzat pel Sa Caleta Sound Sistema.
20.00. Conferència. Club Marina Casinet. Un fantàstic viatge a l'infern. Una narració del segle XVII, a càrrec de Narcís Figueras i Capdevila, professor de la UOC.
21.30. Palas Atenea Hotel Guitart Central Park. Sessió de cine-club, amb la pel·lícula El jefe de todo esto, de Lars Von Traer.
23.30. Beach Club. Lloret Hip Hop amb Dj Tillo & Dj Swing + showcase Zpu + sessió micro obert.
Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10 a 12 del matí, a la plaça Pere Torrent. Es farà cada segon diumenge de mes. Més informació, al telèfon 636 28 04 84.
BLANES
18.00. Conferència. Centre Catòlic. El Parkinson. Teràpies complementàries, a càrrec de la Dra. Àngels Bayés i Rusiñol.
21.30. Concert. Església de Santa Maria. 2a Mostra blanenca de música religiosa.







L'ENTREVISTA AMB RAJ PATEL, ECONOMISTA I SOCIÒLEG
Raj Patel: "Darrered'una xocolatina hi ha nens esclaus"
--Hi ha 800 milions de famèlics i 1.000 milions d'obesos.
--La fam i el sobrepès són símptomes del mateix problema.
--El control del sistema alimentari mundial està en mans d'unes quantes empreses. Unilever, que controla el 90% del mercat mundial del te; Cargill i supermercats com Wal- Mart, Tesco o Carrefour.
--Ells ens venen menjar que té el que el nostre cos desitja: sucres, greixos, sal.
--Aparentment, els supermercats ofereixen llibertat per triar, però els nostres instints estan manipulats per la seva estructura. ¿S'ha fixat que tenen forns a l'entrada?
És un dels últims invents. No els instal.len perquè guanyin diners venent pa, sinó perquè l'olor del pa convida la gent a entrar-hi i a comprar més.
No te "desperdici"...!!!
Us la posaria sencera, cada frase és una descoberta... feu-hi un clik


I ens ho diu un que té la majoria dels súper de Lloret...!!!




De vegades pensem que perquè quelcom sigui vegetal ja ha de ser per naturalesa bo, i segurament ho és, però sempre dependrà de l'ús que en fem...si ho fem servir per continuar el model de desenvolupament consumista, a part de contaminar exactament igual que l'altra, a sobre provoca fam...



A en Zarco l'hi ha entrat un atac de banyes i s'està planejant de fotografiar-se ell nu, doncs està convençut que la seva foto encara es pagaria més...
Per la foto la sra. Bruni semblaria guerxa...









Aquesta és la cara del nou Massó de Lloret; és Constan Dacosta, president d'Eroski






El BOP d'avui és així de petit, quasi que no se li pot dir butlletí, se li escau millor fulla parroquial...
Deu ser el dia de la patrona...



La cosa ja està en marxa...!!!