escriu-me
My Photo

dijous, 14 de febrer del 2008

Divendres, 15 de febrer del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret


Aquesta benedicció per part de CiU em recorde que encare hi han coses de la morfologia humana que no domino prou i una podria ser aquesta de que per mantenir-se assentat en una poltrona un s'hagi d'abaixar els pantalons.






Ahir n'era l'acudit i es veu que algú se l'ha pres seriosament...


Aquí a les nostres terres el que tenim i bastant és l'altre gaig, el Garrulus Glandarius, (el de la foto), que tot i ser mol maco físicament, és un fill de p* en comportament, doncs és força carnívor (també menja aglans), i d'entre altres malifetes és el responsable que aquest niu de mallerengues de l'any passat ( a la foto), no tirés endavant doncs crec (?) que es va menjar la mare... ). Tot i això m'agrada tenir-lo entre nosaltres...
(La nou i l'avellana els hi he posat jo per fer-se l'idea de les mides.)






Ahir i amb l'excusa d'aquesta mateixa notícia avançada pel Diari de Girona, aprofitava l'avinentesa per llençar una proclama en favor de un "volem ja" el Camí de Ronda des de Treumal fins a la Morisca.
El motiu d'aquesta petició era que a mi em semblava que un camí així podria representar un atractiu més per Lloret, molt gran, per no dir el segon després de les platges i a la mateixa alçada dels jardins de Santa Clotilde...doncs be, cinc de vosaltres m'heu escrit, quatre en el mateix tren d'argumentació, però un, d'una bona amiga, en sentit contrari, però amb una argumentació no menys coherent:

"No veig tan clara la qüestió del camí de ronda. Cal accedir a tot arreu? L’accés abans depenia d’un mateix. Ara ha de fer unes mides mínimes, paviments antilliscants, baranes i timbre d’alarma…"

També té raó...!!!
Ja que hi som, dono les gràcies a tots els que d'una manera o una altra, a favor o en contra, em feu arribar la vostra opinió; encara que de tan en tan m'hagi d'escoltar algun insult...










Recordeu que aquest cap de setmana quasi be segur que Kosovo declara la seva independència de Sèrbia unilateral-ment...






No en tenen prou en tirar sobre un pobre animaló per pur plaer que a sobre es cabregen perquè els hi diuen que els perdigons de plom contaminen.
Y a sobre els hi hem d'escoltar frases com "Nadie nos valora la labor en la conservación."
Apa "vamos"...!!!


Esperem que els surti be, doncs tots sabem lo lleuger que tenen el dit del gallet per aquells varals...










Diuen que ahir van veure l'Ibarretxe sortint de l'Eroski amb disset TV's de les grosses...







Ahir era una moto, avui un cotxe. Esperem que no arribin aquí aquests invents...





Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament