escriu-me
My Photo

dimecres, 30 de gener del 2008

Dimecres, 30 de gener del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Recordeu que avui dimecres es projecta la pel·lícula 'Las Tortugas también vuelan', de Bahman Ghobadi. Aquest acte, coorganitzat per Cineclub Adler i Plataforma per la Pau, clourà la 'Setmana de la No-violència i la Pau'.

La projecció tindrà lloc a dos quarts de deu de la nit a la Sala Palas Atenea de Lloret de Mar (Hotel Guitart Central. Carrer Constantí Ribalaigua,7). L’entrada serà gratuïta.





Per la posició de les ombres i per on es va fer la foto, hom diria que van anar a missa d'onze...




Si realment no és com deia la notícia de l'altra dia amb la foto dels peixos morts inclosa, que s'ho facin mirar això del cabal mínim, doncs entenc que la quantitat mínima no deu pas ser perquè simplement es vegi mullat, deu haver de ser perquè s'hi puguin mantenir vius com a mínim els peixos...!!!



Aquesta gent no ha entès res d'aquest mon.
El 0,7% no és ni de bon tros suficient per donar només les gràcies cada matí per no haver nascut en un lloc on per portar-te un got d'aigua a la boca has de fer set quilòmetres... per no parlar del saqueig del seus recursos materials i humans



Espero que per la idea de no capturar la petita a ningú l'hagin hagut d'assistir de urgències pel gran esverament rebut davant de una mesura tan imaginativa... !!!


Els de la foto no són els anti-avalots, no, són els vigilants del club anomenat Madam's. Amb aquest nom deu pas ser un club de futbol, deu ser un club de "Teto", aquell joc de "tu te agachas i yo ...)







Alta política a Blanes...!!!








Bones i documentades reflexions en la línia a la que ens té acostumats el Sr. Arbó !! ;-) ||
( L'article sortia publicat ahir al Diari de Girona i a mi s'em va passar per alt).



A Lloret els pas zebra deixen molt a desitjar.
Tot sovint t'emportes un ensurt, tan si ets vianant com conductor, alguns no estan il.luminats de nit i molts tenen nul.la visibilitat per deixar aparcar cotxes just a un costat i l'altra.
De vegades al.lucino com gent amb el cotxet de la criatura travessen sense quasi visibilitat posant el nen per endavant...




La merda és que qui més ho hagués necessitat ha canviat de barri...



A perro flaco todo són pulgas", ja només ens faltava això...







El que volen és aigua clara en l'ús...






Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament