escriu-me
My Photo

dimecres, 14 de novembre del 2007

Dimecres, 14 de novembre del 2007, notícies de Lloret



Pareu màquines que m'hi he d'apuntar...
De sempre que a casa en fem i si a sobre em regalen un compostador i m'en ensenyen: oli en un llum!!!



Els lloretencs estan reben tants de premis que no m'estranyaria gota que aquest any ens toques la grossa de Nadal... per lo menys es faria justícia i no només els hotelers serien els premiats, sinó també els seus empleats, doncs també s'ho mereixen... (alguns, no tots!!!)






















"Annus horribilis" que traduït vol dir que el Rei a deixat de tenir una flor en el anus...











Que el judici a El Jueves el titllin de ridícul nacional, que el Rei espeti el "porque no te callas!!!" i es posin les mans al cap ho trobo be i normal, però que s'escandalitzin, critiquin i diguin que és un fet que ens hauria de preocupar a tots el que l'Elena i el Marixalao es separin, ho trobo totalment incoherent per part del que ha escrit aquesta editorial de l'Avui... i amb la línia de barregem-ho tot que així pesa més.








I jo amb un armari ben gros i només hi puc enquibir quatre camises...





Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament