escriu-me
My Photo

dissabte, 20 d’octubre del 2007

Dissabte, 20 d'octubre del 2007, notícies de Lloret










Quan els experts s'ho hagin mirat allà ja poden venir a mirar-se la nostre, doncs ja planyo els pobres veïns de la nostre terminal amb tot el que han d'aguantar i a sobre amb megafonia exterior...













A veure si al final amb algun nom entren en conflicte amb la mallorquina Cala Ratjada, amb lo fàcil que hagués estat donar noms com: "Jurioles i Serrans" o "Sepiones de Cala Gran" o si la trama és un xic picanteta: "Cloïses i Botifarres de Sa boadella".







De vegades la gent pregunta ¿però Google de que viu si tot és gratis?, però el que no sap és que factura fortunes amb publicitat i altres subtileses.
Un petit exemple: quan es fa un recerca, els resultats que et mostre a ma dreta són de pagament i es paga un tant segons la gent que se'ls mira; aquest tant és variable segons les paraules que tu has triat perquè et trobin; quantes més paraules i sinònims vols, més car; hi han paraules més cares que d'altres per la competència; les paraules estan estadísticament estudiades per dies i mesos de fluxos en la recerca...etc, etc..
Tot un món súper interessant...!!!