escriu-me
My Photo

dissabte, 13 d’octubre del 2007

Dissabte, 13 d'octubre del 2007, notícies de Lloret

Em sembla una opinió força assenyada...







Si un any, aquí a Lloret, l'Obreria de Santa Cristina i l'Ajuntament tenen trifulgues, per una vegada i sense que serveixi de precedent, proposo fer la missa i l'estofat a Sa Boadella, doncs no li vindria pas malament una benedicció a aquella sorra tant pecaminosa...







Recent asfaltat li han robat als que van a peu o amb bici, doncs els motoritzats s'ho fan seu; i al cap d'uns anys si fan uns forats que llavors ni a peu, ni amb bici, ni amb tractor...






Aquest senyor oblida que feta la llei feta la trampa. Segur que si s'arribés a fer-se això hi haurien VISA normal, d'or i de negre.


És un tema que no tinc clar. Personalment crec que l'únic lloc on em molestaria que em posessin una càmera de vídeo-vigilància seria a sota el llit, doncs no m'agradaria que s'hi veiés la pols (en castellà: polvos) .



Aquests dos segur que quan els diumenges surten a fer un vol amb cotxe amb les respectives senyores, més d'una vegada ella deu dir: es bufó aquest cotxe...¿ja fa dies que el tens...?
A casa quan comprem una nova torradora de pa, abans fem assemblea...





Dintre la modèstia que aquest resum que us envio representa, rebo forces mails de rectificacions, comentaris i oblits, en la línia del que es parla en aquest article. Això em permet "poner en manos del público toda la información posible" i mantenir un contacte amb gent que sense conèixer de res amb mostren la seva afinitat o el seu desacord... i m'agrada.