escriu-me
My Photo

dimarts, 11 de setembre del 2007

Dimarts, 11 de setembre del 2007, notícies de Lloret











Son diferents gremis i situacions, però quan aquí a Lloret es proposa una moratòria en les obres el juliol i l'agost, sembla que als constructors se-l's hi enfonsa el món...




Agenda ONZE DE SETEMBRE :
LLORET DE MAR
10.00. Passeig Verdaguer. Trobada de puntaires de les comarques de Girona i Barcelona. 11.30. Plaça de la Vila. Actuació de la coral Unió Lloretenca. Tot seguit, diverses associacions del municipi faran una ofrena per compondre una senyera floral. 12.00. Plaça de la Vila. Cant dels Segadors, a càrrec de la coral Unió Lloretenca. Tot seguit, a l'Ajuntament, recepció a les entitats de la vila. 18.00. Plaça Mn Pere Torrent. 38è Concurs de colles sardanistes.

BLANES
11.00. Ofrena floral al monument a Lluís Companys. 12.00. Audició de sardanes, a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal. Plaça Sant Andreu de Sa Palomera. 12.00. Plaça 11 de Setembre. III Torneig Vila de Blanes de Bitlles Catalanes. 19.00. Balcó principal de l'Ajuntament. Baixada de la senyera i cant d'Els Segadors. 20.00. Plaça dels Dies Feiners. Concert de música popular, a càrrec de La Principal de la Bisbal. 22.30. Plaça dels Dies Feiners. Gran ball de festa, a càrrec de La Principal de la Bisbal.




Interessant article per fer-se una idea que a Salou tampoc estaquen els gossos amb llonganisses




















Al final, el meu amic pagès es sortira amb la seva: s'apujarà el blat i s'abaixara el pa....i el vi.