escriu-me
My Photo

dissabte, 1 de setembre del 2007

Dissabte, 1 de setembre del 2007, notícies de Lloret

EL LECTOR M'ESCRIU
Uns quants comerciants de Lloret m'han fet arribar el seu descontentament/empipament/decepció (són els termes que han emprat), amb el canvi de parer que ha tingut la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament en el tema obertura/tancament de comerços i celebració/no-celebració del mercat setmanal el dimarts 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.
El comerç romandrà tancat, mentre el mercat setmanal, (actualment una competència directa del comerç local), sí podrà celebrar-se.
Pel que em diuen aquests comerciants, el que més els indigna és el canvi a ultima hora d'una determinació presa i consensuada, tal com ja va passar el passat dimarts Primer de Maig, que era la de tancar comerços i que lògicament tampoc es celebrés el mercat setmanal..
¿Per Nadal, dimarts, la Regidoria tindrà força moral per obligar a tancar a un hindú, musulmà, jueu o budista perquè és Festa senyalada ?...allà es veurà si és més important una festa catòlica o una Diada Nacional...

Aquesta secció és nova i si hi ha tema es pot posar els dissabtes.
Com sempre, la censura és meva, però si la causa és justa, no es centra en persones i és respectuosa, pot contar amb aquest pèsol...








Continuen "missing". Ahir vaig parlar amb ells i no se n'havien adonat del problema; em van donar les gràcies i al cap d'unes hores ho van solucionar, però només parcialment, dons la primera pàgina era del dia i les següents de dos dies enrere i avui la primera és d'ahir i les altres "qui lo sa..."
Quin mal que fan les vacances a alguns!!!