escriu-me
My Photo

divendres, 17 d’agost del 2007

Divendres, 17 d'agost del 2007, notícies de Lloret








Els de parla castellana en diuen: "En todas partes cuecen habas"; en català també hi trobaríem allò de "els testos s'assemblen a les olles", en aquest cas els testos serien Tossa i les olles Lloret...



L'Agenda
LLORET DE MAR
22.30. Passeig Manel Bernat - Roca d'en Maig. Sessió del Clon Festival, amb el grup The Logical Group, un tribut a Supertramp.
Nens d'avui, futur del demà, fotografies de Karel Noppé. Antic Sindicat. Fins al 9 de setembre.

BLANES
22.00. Plaça dels Dies Feiners. Actuació de Cris Juanico, Jocs d'amagat.
22.00. Davant la biblioteca comarcal. Cantada d'havaneres amb el grup Voramar.
16.00 a 19.00. Passeig de la Mestrança. Taller d'iniciació a la botànica.
10.00 Neteja del fons marí, a la platja de Sa Palomera, per diumenge,
22.30 XXV Caminada popular Nit de Sant Bonòs, per dissabte. Se sortirà a les 22.30, del passeig de Mar.

TOSSA DE MAR
Excursions guiades del cicle Pas a pas. Per dissabte, a les 8.00, de Tossa al Puig s'Abell. I per diumenge, a les 8.00, de Tossa a Sa Boquera pel camí de ronda. Sortida, de l'Oficina de Turisme.
Exposició del Fons d'Art de la Fundació Privada d'Art Contemporani Català. Museu Municipal. Fins al 15 de setembre. Punt i punt, de Zenitani Yoshiyasu. Galeria d'art Joan Planellas. Fins al 29 d'agost. Somriures, de Tavi Algueró. Dins el programa Exposicions viatgeres. Casa de Cultura. Fins al 19 d'agost. XXXII Saló d'Estiu. Edifici La Nau. Fins al 18 d'agost.











Aquí per desgracia, i no sé per culpa de qui, no hi ha maneres d'acabar el camí de ronda de Blanes a Tossa, i això sí que seria un atractiu turístic, tant o més gran que els Jardins de Santa Clotilde, dons, amb diferencia, són les millors platges i penya-segats de la Costa Brava, o com diria un francès "du monde"... i no hi ha maneres de que es puguin fer a peu.