escriu-me
My Photo

diumenge, 13 de maig del 2007

Notícies del 13 de maig de 2007

Avui no us puc oferir res, no per manque de ganes, sinó de notícies...

Lloret hi surt, però per la festa de les flors a Les Alegries o per l'èxit de públic el passat dijous, en el Casal de l´Obrera, amb la tercera projecció del fals documental Currito de la Costa.
També hi surt, però d'esquitllada, a l'article del Diari de Girona "Sexe i Política" signat per Francesc Fàbrega. L'article parla sobre un nou concepte de sex-shop que obriran a Blanes; el cito, no pel tema, sinó perquè m'ha agradat el final explosiu que té (ja me l'imagino quasi aixafant les tecles de l'ordinador per escriure l'ultima frase).
Parla del lema "mulla't per" :
l´originalíssim lema, que té com a il·lustres precedents a Xavier Crespo, que fa uns anys es va «mullar» per Lloret, i a Manuel Fraga, que als anys seixanta es va «mullar» per Espanya.
El receptor desprevingut i poc reflexiu, però, pot sentir-se confós en percebre una certa contradicció en el que es predica en el lema mullader imprès als embolcalls dels preservatius: si mullar-se per blanes implica engendrar més blanencs, aleshores sobra la protecció. ¿O potser es tracta de seguir les passes (a nivell local, és clar) del que expliquen que feia Camilo José Cela als bordells barcelonins quan venia de visita a Catalunya, on, en el moment culminant de l´acte, exclamava «¡Viva Espanya!»? Així, mullar-se per Blanes, quan es «mulla» amb protecció, equivaldria a esgargamellar-se en l´espasme orgasmàtic tot cridant «Visca Blanes!»

Bon Diumenge i ens veiem a Les Alegries.