escriu-me
My Photo

dissabte, 15 de setembre del 2007

Dissabte, 15 de setembre del 2007, notícies de Lloret







Tal com he començat a llegir m'he dit, cony!!! per fí ara sabrem el nom d'una de les "Veïnes Emprenyades", però es veu que no, aquesta és una "Catalana Emprenyada"...no sé si també és un colectiu...














Bona excusa te el malalt es pixa el llit i diu que sua...









1 Comments:

At 15 de setembre del 2007, a les 12:10, Anonymous Anònim said...

NOVA RADIO LLORET
Subvenció europea per a la unió Lloret-Bolsena. La Unió Europea ha subvencionat, amb 13.000 euros, l'agermanament entre Lloret i Bolsena


Estaria be que l’obreria de Santa Cristina i l’ajuntament fessin públiques les factures per saber on van a parar els diners d’aquestes subvencions. Serviran aquests diners per pagar viatges i sopars de la jet-set de Lloret?
“els diners serviran per a potenciar els enllaços que els uneixen, segons el regidor de participació ciutadana, Ignasi Riera”

Lloret no té qüestions molt més importants per destinar els diners de les subvencions? Neteja de carrers, sorolls a les nits, places públiques a la llar d’infants..... o 40.000 coses més que afecten cada dia a la gent que vivim en aquest poble.
Són conscients els polítics de Lloret, que en aquest poble, la majoria de la gent tenim altres problemes i preocupacions molt més importants que la simple anècdota de compartir el nom d’una santa amb un poble d’Itàlia?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home